DES Hedel blijft gezellig en actief (ook tijdens corona tijden)

In een tijd dat veel niet mag, zoekt DES de mogelijkheden om op veilige wijze toch die geweldige hobby van muziek maken uit te voeren. Zaterdag 19 september zullen 16 Bugel spelers uit de regio een middag een workshop volgen van top bugelspeler Maurice Daemen. Samen muziek maken en je instrument nog beter leren kennen. Voor muzikanten een geweldige middag.

Om 16:30 zullen de bugelspelers een mini optreden verzorgen om zo de dag mooi af te sluiten. Rond dit optreden is er ook gelegenheid om kennis te maken met muziek maken. Zoek jij voor jezelf of kind een muzikale hobby, dan kan Muziekvereniging “Door Eendracht Sterk” je daarin helpen. Les volgen bij onze professionele docenten en meespelen in één van onze orkesten. We zien je graag langskomen, tot zaterdag in het Gelre’s End molendijk1 in Hedel!

Share This