Wij gaan voor de 8e keer in het Gelre’s End het decemberconcert organiseren. Met corona nog steeds in gedachte hebben we afgelopen jaar kerst heel anders moeten vieren. Daarom kiest DES dit jaar het kerst thema. We gaan opgewekt en positief jou verrassen met mooie muziek en verhalen. We gaan het publiek opwarmen voor sfeervolle kerstdagen.

De avond draait om een bijzonder kerstverhaal namelijk het Hedelse Kerstverhaal! Een goed kerstverhaal geeft je een warm gevoel maar zet je ook aan het denken. DES zal deze gevoelens muzikaal verbinden en je een mooie avond bezorgen.

We nodigen jou uit om aanwezig te zijn samen met je familie en vrienden. Muzikaal komt iedereen, jong en oud, aan bod. Herkenbare kerstmuziek afgewisseld met klassiek en pop omlijst het Hedelse Kerstverhaal wat origineel verteld zal worden. De vaste bezoekers van onze decemberconcerten weten hoe gezellig de avond kan worden. En de avond stopt niet met het concert! Achteraf zal er nog lang na gekletst worden en proosten we samen op de komende kerstdagen.

 

Share This