Beste muziekliefhebbers

Wij zijn DES, een gezellige muziekvereniging voor iedereen die graag bezig wil zijn met muziek en houdt van sociale contacten. Heb je altijd al interesse gehad in het maken van muziek? Dan is dit de kans voor jou! Blaasmuziek is een fantastische vorm van muziek maken waar je iedere dag van kan genieten. En het mooie is, het is voor iedereen!

Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderd, blaasmuziek is toegankelijk en uitdagend voor iedereen. Het spelen van een instrument is niet moeilijk al na een paar lessen kan je een liedje spelen. En wist je dat je met blaasmuziek veel verschillende genres kan spelen? Van klassieke muziek tot jazz, van pop tot rock, alles is mogelijk met blaasinstrumenten. En het klinkt geweldig!

Dus waar wacht je nog op? Kom en maak gebruik van de DES Muziek weken om te ontdekken hoe leuk het is.  Laat je muzikale talent groeien en maak nieuwe vrienden terwijl je jouw passie deelt.

Pak de kans om 4 proeflessen te nemen voor slechts 15 euro! Dit is inclusief het instrument. Er is geen drempel meer om te starten :  Het is tijd om te blazen en te stralen!

Eerder organiseerden we een blazersklas voor volwassenen. Wat een lol en succes! Daarom dit jaar een nieuw kans voor volwassenen die het toch een keer willen proberen. Bij voldoende aanmeldingen plannen we 2 repetities en ervaar je hoe het is om in een groep muziek te maken. Wie weet: een vink op je bucketlist of misschien een nieuwe hobby.

Zoek je meer informatie neem contact op met Remco de Haan, voorzitter@deshedel.nl

Share This