• Des all over the years

  • Zien we jou ook in feestelijke kleding op ons feestje? 120 jaar muziek in Hedel gaan we vieren tijdens het jaarlijkse decemberconcert. De tweede zaterdag van december staat al bij vele vaste bezoekers in de agenda. Een avondje vol muziek samen met vrienden en bekenden. Zaterdag 8 december ben je van harte welkom in het Gelre’s End voor “DES all over the years”. De  concertavond start om 20:00 uur en naast DES kan je genieten van de zangeressen en de coverband Lack of Time.

    “DES all over the years” verklapt het al een beetje. Op muzikale wijze staan we stil bij ons jubileum. 120 jaar muziek in Hedel waarvan 50 jaar onder de naam “Door Eendracht Sterk”. Het begon allemaal op 6 september 1898 met de inhuldiging  van Koningin Wilhelmina. Opgericht door de RK Kerk ontstond St Willibrordus wat in 1968 los van de kerk verder ging als DES zodat alle Hedelnaren zich konden aansluiten bij de muziekvereniging.

    We maken van 8 december een geweldige gala avond waarbij je de gezelligheid van de laatste jaren weer mag verwachten. Geniet van de prachtige nummers gezongen door Conny, Inger en Judith en  Lack of Time. Het A-Orkest  van DES laat horen dat ze alle Genre’s kunnen spelen. De tophits van Rob de Nijs of Robbie Williams afgewisseld door een goed gecomponeerd fanfare nummer. Natuurlijk staan we ook stil dat we 120 jaar bestaan. Iets waar we in Hedel trots op mogen zijn. Het is geen vanzelfsprekendheid meer dat je een muziekvereniging dicht bij huis hebt. De financiën zijn een grote uitdaging en in kleinere gemeenschappen krijg je niet altijd de juiste bezetting bij elkaar. Gelukkig leeft ‘de muziek’ in Hedel en mogen we genieten van een bloeiende vereniging.

    Zaterdagavond 8 december nodigen we je uit om hier getuigen van te zijn en samen te gaan genieten van de muziek in een omgebouwde concertzaal. Kaarten à 10 euro zijn verkrijgbaar via onze website en bij de ondernemers in het Dorp.