Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hèls concert

25 mei @ 20:00 - 22:00

Uitnodiging: Een Hèls Concert met Alpha Dream en Muziekvereniging DES Hedel

Op zaterdag 25 mei bundelen Alpha Dream, de sprankelende coverband uit Hedel, en muziekvereniging DES Hedel hun krachten voor een bijzonder concert. Dit unieke samenspel van fanfare muziek en populaire covers belooft een avond vol energie en verrassingen te worden, die je niet wilt missen!

Beide groepen repeteren wekelijks op donderdagavond in Gelre’s End, en het was slechts een kwestie van tijd voordat een samenwerking tot stand kwam. De synergie tussen Alpha Dream en DES Hedel zal ongetwijfeld zorgen voor een onvergetelijke avond vol muzikale hoogtepunten.

Het concert opent met het A-orkest, dat een mix van fanfarenummers en bekende pophits ten gehore zal brengen. Na de pauze neemt InterMezzo het stokje over met herkenbare melodieën die je meteen mee kunt zingen. Alpha Dream sluit de avond af met aanstekelijke covers waarbij stilzitten geen optie is. En goed nieuws: de bar gaat open en de dansvloer wordt vrijgegeven!

Tijdens het concert zullen de muzikanten van DES en Alpha Dream ook samen optreden, wat zorgt voor een unieke en dynamische ervaring. Het belooft een geweldige avond te worden voor muziekliefhebbers van alle leeftijden.

Het concert vindt plaats in ons vertrouwde thuishonk Gelre’s End. De zaal opent om 19:30 uur en de toegang is gratis. Kom langs en geniet samen met ons van een avond vol muziek en gezelligheid!

Gegevens

Datum:
25 mei
Tijd:
20:00 - 22:00

Organisator

DES Hedel

Locatie

Gelre’s End
Molendijk 1
Hedel, 5321 GG Nederland
+ Google Maps