Voorzitter:

Remco de Haan: voorzitter@deshedel.nl

06 14 609 405

Muziekschool: Gitty Heesakkers muziekschool@deshedel.nl

Secretariaat: Anneke van der Linden secretariaat@deshedel.nl

Penningmeester: Ans Hoogendoorn penningmeester@deshedel.nl

 

Aanmelden seizoen 2022-2023

DES Hedel laat weer van zich horen Wij zijn DES, een gezellige muziekvereniging voor iedereen die graag bezig wil zijn met muziek en houdt van sociale contacten. Of je nu zelf muziek wilt maken of graag de vereniging helpt het mogelijk te maken voor anderen: bij ons...

DoReMi

DoReMi is dé muzikale start voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar.

Triangeltje: Muziek op schoot

Hoe leuk is het om samen met je kind te zingen, musiceren en bewegen? Kies een leuke cursus en geniet samen met je kleintje!

Workshop samen muziek

Workshop: Samen muziek Muziek is niet moeilijk! Wel uitdagend en geeft voldoening voor jezelf en elkaar. Muziek is voor alle leeftijden, steeds vaker starten muzikanten ook op volwassen leeftijd. Geef je op samen met iemand anders en probeer het uit. Een vinkje op je...

Slagwerk

Slagwerk leren is niet alleen heel erg leuk, het is ook heel afwisselend. Je doet namelijk van alles tegelijkertijd: bewegen, kijken, luisteren en ondertussen ben je aan het tellen om de maat te houden. Je bent nooit te oud om te leren drummen!

De Saxofoon

De saxofoon wordt gebruikt in diverse muziekstijlen en valt door zijn vrolijke geluid meteen op. Wil je ook leren hoe je dat fantastische geluid uit een saxofoon krijgt? Dat kan!

De Tuba

Er bestaat een grote hoeveelheid koperen blaasinstrumenten. De tuba is van deze familie de grootste. Welk koper instrument kies jij?

De Hoorn

Het mooiste instrument is de hoorn, niet alleen om te zien maar ook om te horen. Ga jij leren spelen op dit mooie instrument

De Trombone

De meeste koperen blaasinstrumenten hebben ventielen, maar de trombone is uitgerust met een schuif. Kom jij leren schuiven?

De Bugel

De bugel is met zijn warme zachte klank heel belangrijk in het fanfareorkest. Leer spelen op dit mooie instrument!

Ik heb een vraag

2 + 6 =

Share This