DoReMi: muziekverkenning

De cursus DoReMi wordt bij voldoende deelnemers gegeven in het Gelre’s End in Hedel.

Kinderen genieten van muziek. Een dreumes wiegt bij het horen van muziek heen en weer en later begint het meezingen en trommelen op alles wat geluid maakt. Tot de leeftijd van 8 jaar zijn ze er nog niet aan toe om echt muziektheorie te gaan leren, maar stimuleren om met muziek bezig te zijn bevordert de intelligentie en sociale ontwikkeling.

Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar oud geeft Muziekschool DES de cursus DoReMimuziekverkenning. In 10 lessen van 60 minuten maken kinderen spelenderwijs kennis met de elementaire begrippen uit de muziektheorie en leren ze op een ongedwongen manier de beginselen van muziek maken.

De groep bestaat uit maximaal 15 kinderen en start bij 5 deelnemers.

Kosten
De 8 lessen van 60 minuten kosten € 90,-.

Start cursus: vrijdag 23 september 2022
De cursus wordt in 8 opvolgende weken gegeven. De lessen zijn op vrijdagmiddag van 16:00 – 17:00 uur .

Locatie
De cursus wordt gegeven in De Pollenhof, kasteellaan in Hedel.

Share This