Ontdek de magie van de blokfluit: plezier en muzikale groei gegarandeerd!

Wil je graag een muziekinstrument leren bespelen dat zowel leuk als toegankelijk is? Dan is blokfluitles dé perfecte keuze! 

Een van de grootste voordelen van blokfluitles is dat je snel een liedje kan spelen, zelfs als je nog aan het wisselen bent met je tanden. In vergelijking met veel andere instrumenten is de blokfluit relatief gemakkelijk onder de knie te krijgen. Binnen korte tijd kun je al de eerste melodieën spelen en genieten van je eigen muziek. Dit maakt het een geweldige keuze voor beginners.

  • Startdatum: Vrijdag 13 september 2024 (ov) 14:30 -15:00 uur
  • 8 lessen
  • Les in groepsverband
  • Kosten 40 euro exclusief blokfluit (15 euro)
  • Blokfluit is eventueel via ons te bestellen à 15 euro

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby, je muzikale vaardigheden wilt ontwikkelen of gewoon plezier wilt beleven aan het bespelen van een instrument, blokfluitles biedt het allemaal. Laat je betoveren door de melodieën die je zelf kunt creëren en ontdek de magie van de blokfluit. Schrijf je vandaag nog in voor blokfluitles en ervaar zelf het plezier en de voldoening van het bespelen van dit prachtige instrument.

 

 

Zoek je meer informatie neem contact op met Remco de Haan, voorzitter@deshedel.nl

Plaats bovenstaande artikel in je winkelwagen als je lessen wilt volgen maar al in bezit bent van een blokfluit.
Plaats bovenstaande artikel in je winkelwagen als je lessen wilt volgen en een blokfluit wilt bestellen.
Share This